Kalohírek

 

Egy vacsora a Roxfortban? Igen, köszönöm!

2015. október 01.,csütörtök 17:04  | 
Most valóra válhat a rajongók álma, ugyanis történt, hogy a Harry Potter filmek gyártója, a Warner Brothers felkínálta a lehetőséget, hogy részt vehessünk egy karácsonyi bulin méghozzá a Roxfort nagytermében. Karácsonyi vacsora, esetleg éneklő varangyok kórusa és a varázslóuniverzum minden apró kis szikrája… ott vagyunk már?
Megosztás: 

No jó, azért ne álmodjunk túl nagyot, valójában Warnerék Londonban berendezett Potter-központjáról beszélünk, ahol egyebek mellett az Abszol út díszleteiben is lehet sétálni (ide egyébként a Google Street View-val is be lehet kukkantani). Itt rendezik be a filmbeli díszletek és kellékek felhasználásával a Roxfort nagytermét, pontosan olyanra, ahogy a filmben volt látható – bár arról egyelőre nem szól a fáma, hogy a levegőben lebegő gyertyákat is megoldják-e valahogy. Akárhogy is, a nagyterembe a Warner szervezett egy vacsorát is, és, hogy biztosítsák a sikert, ellátták a bulit a #karácsony hashtaggel – bár az esemény időpontja december 3, ami azért barátok közt is három hétre van az ünneptől.

A vacsora azért egészen jónak ígérkezik, érkezéskor welcome drink és üdvözlő falatkák köszöntik a vendégeket, mind az előételből, mind a főételből kérhető vegetáriánus változat, mindkét fogáshoz hozzáillő bor is tartozik. A desszerteket később, a Griffendél klubszobát és az ez alkalomból műhóval dekorált Odút is érintő stúdióbejárás közben, a 9 és ¾. vágánynál, a Roxfort Expressz mellett szolgálják majd fel, lesz zene meg tánc, és – nem is lenne igazi nélküle – vajsör is lesz természetesen. Ha mindez nem lenne elég, minden vendég terítékéhez tartozik egy menő varázspálca is, már látom magam előtt, amint a vacsoraasztal fölött repkednek a vingardium leviosák.

A nehezét gonosz módon a végére hagytam: egyfelől kiöltözős a buli, ami esetleg elveheti pár rajongó kedvét. Másrészt csak tizennyolc éven felüliek vehetnek részt, praktikusan az alkohol miatt. És az anyagiak: a buli ára szolid 230 font, ami mai árfolyamon 97 624 forint. Csinos, ugye? Azért nagyon ne keseredj el, ugyanis nem a pénz lesz a fő akadálya annak, hogy ott lehess: nincsen már jegy, egyetlen nap alatt elkapkodták az összeset. Ha mégis szeretnél bepróbálkozni, az a rendezvény weboldalán teheted meg.Forrás: Hír24

Partneroldalak

Oldal tetejére