Kalohírek

 

Adatvédelem

A Kalohirek.hu honlap üzemeltetője tiszteletben tartja a jelenleg elfogadott adatvédelmi szabályokat, és szokásokat.

Az üzemeltető a tudomására jutott, felhasználó által közölt, személyes adatokat nem adja ki harmadik fél részére mindaddig, ameddig erre törvény, vagy jogszabály nem kötelezi, illetve ha az esetleges törvénysértő magatartás miatt eljárás vagy nyomozás nem indul az adott felhasználó ellen. Továbbá, ha nem nyilvánvalóan törvénysértő tevékenységet próbál folytatni.

Harmadik fél részére ellenszolgáltatás fejében sem adja tovább a regisztrációnál megadott személyes adatokat, illetve az így létrejövő címlistát. Azaz nem járul hozzá a címlistákkal, adatokkal történő kereskedéshez.

A honlap szolgáltatásainak igénybevétele egyben hozzájárulás a közölt adatok számítógépes nyilvántartásba vételéhez, illetve a honlap üzemeltetési szabályainak elfogadásához.

A honlapon elhelyezett, más weblapokra mutató linkek, hivatkozások üzemeltetőinek eljárásait nem ellenőrizheti az üzemeltető, így az ottani adatközlésekért sem tud felelősséget vállalni. Nem felelős azok tartalmáért, titokvédelmi eljárásaikért, illetve a hivatkozások elhelyezése sem jelenti azt, hogy bármilyen kapcsolatban áll velük, vagy egyetért szolgáltatásaikkal, esetleg az oldalaikon elhelyezett tartalommal.

A Honlapon mindenki saját felelősségére regisztrálhatja magát, ezért a honlap használatából eredő károkért vagy problémákért az üzemeltető nem vállal felelősséget. Mindazonáltal igyekszik kiszűrni minden olyan problémát, amelyet a felhasználók jeleznek.

Üzemeltető fenntartja magának a jogot jelen adatvédelmi állásfoglalás (működési szabályzat) módosításához, kiegészítéséhez, ezért kéri a felhasználókat, hogy folyamatosan tájékozódjon ezekről.
 
Kalocsa, 2010. január 18.  18:18

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Vasárnap, január 21.

Jim Jarmusch 2005-ben bemutatott Hervadó virágok (Galaxy, 21.00) című filmje a legendás rendezőtől megszokott módon lassú ritmusú, ám összetéveszthetetlenül [...]

Urbanista  Menő irodává alakították a villamosremízt

Eredetileg még a lóvasúthoz épült, de egy magyar reklámügynökség szellemesen átalakíttatta.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére