Kalohírek

 

Öt percen múlott a bravúr a listavezető ellen: Kalocsai FC – Kiskunfélegyházi HTK 1–1

2015. október 12.,hétfő 08:05  |   
Rangadóhoz méltó ütközetben osztozott meg egymással a bajnoki pontokon az eddig még százszázalékos KHTK és a hetek óta nyerő szériában játszó házigazda Kalocsa. A több napos eső áztatta mély talajú játéktéren végig nagy iramú csatát vívott egymással a két jól felkészített alakulat, ahol színvonalas produkciót láthatott a közönség a pénzéért.
Megosztás: 

A negyedóra végéig egy-egy nagy helyzetet hozott össze mindkét csapat ellenfele kapuja előtt, ám a labdák ekkor még célt tévesztettek. Látványos taktikai csata zajlott az egyébként kifogástalanul előkészített játéktéren, ahol hamar kialakultak a párok, akik derekasan küzdöttek egymással és a szűnni nem akaró esővel, ami bizonyára zavaró volt játékos és néző számára egyaránt.A védelmek jól romboltak – igaz, egyszer a Kalocsa lesgólig jutott –, meg is jegyezte egy hozzáértő szurkoló, hogy aki itt ma gólt ér el, az három ponttal gazdagodik majd, mert itt biztosan nem lesz gólhullás.

A fordulás után aztán mit sem engedve az iramból tovább gyűrte egymást a két társulat, majd a 74. percben egy kalocsai ellencsapás során Vuits Viktor a félegyházi ketrecbe bombázta a labdát (1–0). A vendégek sorozatos cserékkel próbáltak meg frissíteni, így a pályára lépő Némedi edző talán első labdaérintéséből, a 85. percben egy fejesgóllal egalizálta az állást (1–1).MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– A mai mérkőzésen egy nagyon jó erőkből álló Félegyházát fogadtunk, akik ellen mindenképpen győzelemre játszottunk. Ezt igazolta a játék képe is, hiszen még a végén is mentünk előre és próbáltunk meg újabb gólt szerezni. Nagyon sajnálom, hogy egy olyan szituáció utáni bírói ítéletet fosztott meg bennünket a három pont megszerzésétől, amelyből volt egy tucat a mérkőzés során, ám akkor a síp néma maradt. Csapatom a maximálisat kihozta magából a meccs során, amihez gratulálok minden egyes játékosomnak.

KFC – KHTK 1–1 (0–0)
150 néző, vezette: Allaga
Kalocsa: Péter – Pintér, Vuits A., Szalontai, Nasz – Kohány B. – Vuits V., Kollár, Dostyicza, Follárdt (Kárpi) – Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 5–0 a házigazda KFC javára.
Gólszerzők: Kun-Szabó 2, Vass, Matos, Zorván Sz.

Partneroldalak

Oldal tetejére