Kalohírek

 

Kőrösi Tamás kiállítás Kiskőrösön

2015. szeptember 08.,kedd 12:32  |   
Körösi Tamás kalocsai festőművész a a Kiskőrösi Szüreti Napok immár állandónak mondható vendége: ötödször állította ki képeit a rendezvénysorozathoz kapcsolódóan a szomszédos borvárosban.
Megosztás: A Kiskőrösi Szüreti Napok alkalmával immár hagyományosan, ötödik alkalommal jelent meg az érdeklődő közönség előtt képeivel Kőrösi Tamás kalocsai festőművész.A tárlatnak a Pátria Klub adott otthont évről évre, ahogyan ez alkalommal is. A kiállítást, a festő művész-tanára Kiss István és Szedmák Tamás a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Képviselője, Kiskőrös város Kulturális és Sportbizottságának Elnöke nyitották meg.

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Csütörtök, szeptember 21.

Az elsősorban színészként ismert Alan Rickman rendezésében, A virág románcában (Filmcafe, 21.00) Sabine De Barra (Kate Winslet), a kertész és tájrendező hatalmas [...]

Urbanista  Egy egész pofás ingatlanfejlesztés Angyalföldön - Különös geometriájú erkélyek, múlt századi menő modernt idéző pillérekkel

Végre egy új társasház, amelyik nem unalmas. Persze az árkádok alá azért berajzolhattak volna pár hajléktalant a látványtervekre.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére