Kalohírek

 

Új kisbusz szolgálja Öregcsertő és Csorna lakosságát

2015. október 02.,péntek 12:45  | 
Az öregcsertői önkormányzat részére nemrégiben Kis-Vén László polgármester vette át azt a 9 személyes Ford Transit kisbuszt, amely a tanyagondnoki szolgálat csornai tevékenysége mellett az ételkiszállításban és a község sportéletéhez nyújt segítséget.
Megosztás: 

A polgármester büszkén mutatta a Magyar Vidékfejlesztési Hivatalhoz benyújtott pályázaton nyert, összesen 10 millió 147 ezer forintért megvásárolt kisbuszt. A vételárból még hiányzó összeget a tanyagondnoki szolgálat régi autójának beszámításával egyenlítették ki.

Mint közismert, Öregcsertőhöz tartozik Csorna, vagy ahogy jobban ismerik, Csorna-puszta, az ott élők szociális és egyéb ellátásához nyújt pótolhatatlan segítséget az új jármű.

Kis-Vén László azt is elmondta: a 9 személyes kisbuszt a gyógyszerbeszerzésekhez, az ebédkihordáshoz éppúgy használják, mint a község futballcsapatának szállításához, igaz ahhoz már kisegítő személygépkocsikat is igénybe vesznek.

Öregcsertőn szerdán délelőtt jártunk, a járművet vezető Baksa László tanyagondnok és munkatársa, Feketéné Kapuvári Tímea éppen az ebédszállítást végezte az új kisbusszal.


Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Szombat, szeptember 23.

Mivel mozikban a második rész, nézzük meg az elsőt a Kingsman: A titkos szolgálat (Mozi+, 21.00) című kémfilm/kémfilmparódiából. Ez egy igen friss (humorú), [...]

Urbanista  Vegyetek magatoknak egy hőerőművet! - Ugyanitt félelmetes erdei sámántanya és élő halak a kádban. Ingatlansaláta

Eladó hőerőmű, sámántanya rémes szertartások nyomaival és egy halakkal teli fürdőkád.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére