Kalohírek

 

ASZTALITENISZ: Pattog már a pingponglabda is

2015. október 02.,péntek 12:42  | 
Szeptember utolsó hetében a Kalocsai SE asztalitenisz szakosztálya is megkezdte szereplését a Bácska-csapatbajnokság első osztályában. Jó hír a sportág helyi kedvelőinek, hogy két együttessel is neveztek a mieink az idei küzdelemsorozatra.
Megosztás: 

A „megyekettőben” bajnoki címet nyert csapatunk, a Kalocsai SE I., innentől a megyei I. osztályban áll majd asztalhoz, az újonnan alakult KSE II. pedig a megyei harmadosztályban szerepel majd az ősz során.

Szeptember 25-én, a hazai pályán kezdő KSE I., azt a Kiskunmajsa gárdáját fogadta, amely veretes csapata az osztály középmezőnyének. A Farkas Zoltán vezette mieink igencsak komolyan vették a nyitómérkőzést, hiszen a legerősebb kerettel álltak ki, és ennek megfelelően magabiztos győzelemmel söpörték be a három bajnoki pontot.

Ezen az összecsapáson mutatkozott be csapatunk új tagja Gál Marianna, aki remélhetőleg rutinjával és tudásával mindenképpen növeli majd együttesünk játékerejét.

Kalocsai SE I. – Kiskunmajsai AC I. 15–5
Győzteseink:
Lossonczy György 4/4, Farkas Zoltán 4/3, Pásti Mihály 3/2, Németh Dávid 4/2, Harangozó Ferenc 1/1, valamint a Pásti – Lossonczy 2/2 és a Farkas – Németh 1/1, és a Németh-Gál duónk 1/0.

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Csütörtök, január 17.

A Lángoló Mississippi (Film Mánia, 18.30) Alan Parker 1988-as filmje, mely egy 1964-ben megtörtént -egyáltalán nem egyedi- esetet dolgoz fel, a témához illő, igen [...]

Urbanista  Kell-e egységes színterv a budai és a pesti rakpart házaira? - Itt van vitaindítónak a Neuschloss Palota a Szilágyi Dezső téren

Mégis csak ezek a jelentik Budapest kirakatát. Itt a vitaindító épület a Szilágyi Dezső térről.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére