Kalohírek

 

ASZTALITENISZ: Pattog már a pingponglabda is

2015. október 02.,péntek 12:42  | 
Szeptember utolsó hetében a Kalocsai SE asztalitenisz szakosztálya is megkezdte szereplését a Bácska-csapatbajnokság első osztályában. Jó hír a sportág helyi kedvelőinek, hogy két együttessel is neveztek a mieink az idei küzdelemsorozatra.
Megosztás: 

A „megyekettőben” bajnoki címet nyert csapatunk, a Kalocsai SE I., innentől a megyei I. osztályban áll majd asztalhoz, az újonnan alakult KSE II. pedig a megyei harmadosztályban szerepel majd az ősz során.

Szeptember 25-én, a hazai pályán kezdő KSE I., azt a Kiskunmajsa gárdáját fogadta, amely veretes csapata az osztály középmezőnyének. A Farkas Zoltán vezette mieink igencsak komolyan vették a nyitómérkőzést, hiszen a legerősebb kerettel álltak ki, és ennek megfelelően magabiztos győzelemmel söpörték be a három bajnoki pontot.

Ezen az összecsapáson mutatkozott be csapatunk új tagja Gál Marianna, aki remélhetőleg rutinjával és tudásával mindenképpen növeli majd együttesünk játékerejét.

Kalocsai SE I. – Kiskunmajsai AC I. 15–5
Győzteseink:
Lossonczy György 4/4, Farkas Zoltán 4/3, Pásti Mihály 3/2, Németh Dávid 4/2, Harangozó Ferenc 1/1, valamint a Pásti – Lossonczy 2/2 és a Farkas – Németh 1/1, és a Németh-Gál duónk 1/0.

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Szombat, november 18.

Ma este újra jön a Top Gun (Duna, 19.30), az itt még igen hamvas Tom Cruise-zal, a cukifiúval, aki ugyebár renitens vadászpilóta ebben a “békebeli” nagy sikerben, aki

Urbanista  Hova lett a négyméteres szobor a Szervita térről? - És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott?

És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott? Utánajártunk a tér fura átalakulásának.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére