Kalohírek

 

Videón mutatják be, hogyan lőtték le a maláj utasszállítót

2015. október 13.,kedd 17:59  | 
A Holland Biztonsági Testület közzétette azt az animációs filmet, amelyen bemutatják, hogy tavaly nyáron hogyan lőtték le rakétával a Malaysia Airlines MH17-es utasszállító gépét.
Megosztás: 

Az Amszterdamtól induló maláj utasszállító repülőgép pilótafülkéjétől kevesebb mint egy méterre robbant fel az a Buk-rakéta, amelyet ismeretlen katonák lőttek ki tavaly nyáron Kelet-Ukrajnában. Azzal egyidőben, hogy a Holland Biztonsági Testület bemutatta a gép lelövésének körülményeit vizsgáló jelentésüket, egy animációs filmet is közzétettek, amelyen bemutatják, valószínűsíthetően hogyan történt a gép tragédiája.

A felvételen bemutatják a gép pilótafülkéjének roncsait, amelyen világosan kivehetők a Buk rakéta által szétlőtt repeszdarabok által ütött lyukak. Az is látható, hogy hogyan próbálták puzzle-szerűen összerakni a megmaradt roncsokból a gép eredeti karosszériáját, és a repesz, valamint a robbanószer-maradványok nyomaiból egyértelmű, hogy a pilótafülkétől balra fent történt a robbanás. A rekéta darabjait egyébként meg is találták a roncsok között.

A videót ide kattintva tekintheti meg!

Forrás: HVG

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Vasárnap, november 19.

Ridley Scott sok Oscarra jelölt története, a Mentőexpedíció (TV2, 18.55) marsbeli robinzonád, Péntek, azaz itt&most marslakó nélkül – viszont Matt Damonnal.[...]

Urbanista  Hova lett a négyméteres szobor a Szervita térről? - És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott?

És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott? Utánajártunk a tér fura átalakulásának.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére