Kalohírek

 

Az orosz légierő elkezdte bombázni Szíriát

2015. szeptember 30.,szerda 22:00  | 
A mai nap megerősítést nyert Moszkvából, hogy a délután folyamán, Oroszország légierői megkezdték a bombázást Szíriában, Homsz környékén.
Megosztás: 

A légicsapásokat a polgárháború sújtotta arab ország nyugati részén, Homsz környékén hajtották végre. Az oroszok előzetesen tájékoztatták az Egyesült Államokat a hadműveletekről.

Eközben a damaszkuszi kormány közölte, hogy az orosz katonai segítséget a szíriai állam kérte. Röviddel korábban az orosz parlament felsőháza felhatalmazást adott a hadsereg külföldi bevetésére.

Putyin elnök immár hivatalosan is megerősítette, továbbra is Bassár el Aszadot tekinti az ország törvényes vezetőjének, és katonai eszközökkel is támogatja a terrorizmus elleni harcban.

Ezek az amatőr videofelvételek állítólag ugyancsak szerdán készültek Homsz térségében, ahol legalább 27-en meghaltak és sokan megsebesültek a légicsapásokban az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (SOHR) szerint.


Forrás: Euronews

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Szombat, szeptember 23.

Mivel mozikban a második rész, nézzük meg az elsőt a Kingsman: A titkos szolgálat (Mozi+, 21.00) című kémfilm/kémfilmparódiából. Ez egy igen friss (humorú), [...]

Urbanista  Vegyetek magatoknak egy hőerőművet! - Ugyanitt félelmetes erdei sámántanya és élő halak a kádban. Ingatlansaláta

Eladó hőerőmű, sámántanya rémes szertartások nyomaival és egy halakkal teli fürdőkád.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére