Kalohírek

 

Jane Austent is utolérték a zombik

2015. október 12.,hétfő 18:46  | 
Ilyen sem volt még: Jane Austen klasszikusát gondolták újra, a mostanában divatos zombiszereplőkkel. Már egy rövid előzetes is készült a különleges adaptációhoz. Így fest a Büszkeség és balítélet zombikkal.
Megosztás: 

Seth Grahame-Smith még 2009-ben írta meg a zombikkal felturbózott Büszkeség és balítéletet, a filmipar pedig hamar lecsapott a kínálkozó lehetőségre. Főleg, hogy a zombik egy ideje újra divatba jöttek a vásznon és a tévéképernyőkön is.

A filmváltozathoz megérkezett az első trailer, amelyből kiderül, hogy nem kell túl szövevényes történetre számítanunk: a Bennet lányoknak ezúttal nem a kérőkkel, hanem a zombikkal kell majd inkább törődniük.

A filmben a Downton Abbey-ből ismerős Lily James alakítja Elizabeth Bennettet, míg a Controlban Ian Curtis bőrébe bújó Sam Riley lesz Mr. Darcy. Továbbá feltűnik a Trónok Harcából ismert Lena Headey is. A Pride and Prejudice and Zombiest várhatóan 2016 elején mutatják be.

Ha érdekli, az előzetetest ide kattintva megtekintheti!

A zombiknál maradva pedig emlékeztető a 
The Walking Dead rajongóknak, hogy ma  21:50- kor kezdődik a 6. évad premierje a FOX csatornán. 

Forrás: HVG

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Szombat, szeptember 23.

Mivel mozikban a második rész, nézzük meg az elsőt a Kingsman: A titkos szolgálat (Mozi+, 21.00) című kémfilm/kémfilmparódiából. Ez egy igen friss (humorú), [...]

Urbanista  Vegyetek magatoknak egy hőerőművet! - Ugyanitt félelmetes erdei sámántanya és élő halak a kádban. Ingatlansaláta

Eladó hőerőmű, sámántanya rémes szertartások nyomaival és egy halakkal teli fürdőkád.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére