Kalohírek

 

Varnus Xavér otthagyja a Heti Hetest a vállalhatatlan szereplők miatt

2015. október 08.,csütörtök 23:08  | 
Még csak idén tavasszal került be a Heti Hetes megmondói közé Varnus Xavér, de az orgonaművész máris távozik a műsorból. Határozott véleményét és döntése okait közösségi oldalán részletezte.
Megosztás: 

 “Barátaim, a múlt heti adással elköszöntem a Heti Hetes stábjától, ellenére annak, hogy Ónodi Gyurit, az adás kitalálóját és főszerkesztőjét, kit közel 20 esztendeje ismerek, még jobban megszerettem. De abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek személyes megítélésem szerint, amelyet még Gálvölgyi Jani humora sem volt képes ellensúlyozni.”


Mindenkor vállaltam az értelmes vitákat, de a műsor egynémely szereplőjéből roppant részrehajlóan vakkantgató politikai indulat nem finom dolog. (…) És még egy csekélység: én az életemet tettem fel az orgonára, s mind a nagyközönség számára, mind pedig számomra mélységesen sértő, ha ezt a hitemet hétről hétre gúny tárgyává próbálja tenni néhány életmű nélküli nímand és rosszfogú rué, akiknek szellemi nívója egyenes arányban áll kinézetükkel. S ha soraimat olvasván bárkiben felmerül a gyanú, hogy célzásom netán rá is vonatkozik, messzemenően biztosíthatom arról, hogy megérzése helyénvaló” – írta Xavér.

 Forrás: Hír24

Partneroldalak

Oldal tetejére