Kalohírek

 

Jön a Trónok Harca mozifilm

2015. szeptember 30.,szerda 22:10  | 
Hogy pontosan mikor még nem tudni, de a pletyka úgy tűnik, mégis igaz. Maga George R.R. Martin vallotta be a Daily Starnak, hogy tényleg készül majd egy film is a sorozat mellé, de ebben már nem fogja tudni kivenni a részét, mert gőzerőkkel A tűz és jég dala utolsó két kötetének befejezésén dolgozik.
Megosztás: 

Ennél többet egyelőre nem lehet tudni, de már az is hírértékű, hogy az eddig csak pletykált Trónok harca-mozi tényleg zöld lámpát kapott az író szerint.

Azért nagyon nem kell még belelkesedni, mert legalább három évad még hátra van a szériából, vagyis 2018-ig nem valószínű a bemutató. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy az HBO egy népszerű sorozatából filmet csinál, ez történt a Szex és New Yorkkal és a Törtetőkkel is.

Martin nyilatkozatát azért sem szabad még készpénznek venni, mert hiába pletykálnak már régóta egy lehetséges filmről, legutoljára már arról szóltak a hírek, hogy előzménysorozat készülhet, méghozzá lehet Martin egyik kevésbé ismert regényéből. A kettő egyébként nem feltétlenül üti egymást, előzménysorozatot akkor is lehet csinálni, ha esetleg az HBO ragaszkodik a most futó széria filmes lezárásához. De ez még mindig spekuláció, amihez a szószátyár Martin megint adott egy jó adag muníciót.


Forrás: Index

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Csütörtök, szeptember 21.

Az elsősorban színészként ismert Alan Rickman rendezésében, A virág románcában (Filmcafe, 21.00) Sabine De Barra (Kate Winslet), a kertész és tájrendező hatalmas [...]

Urbanista  Egy egész pofás ingatlanfejlesztés Angyalföldön - Különös geometriájú erkélyek, múlt századi menő modernt idéző pillérekkel

Végre egy új társasház, amelyik nem unalmas. Persze az árkádok alá azért berajzolhattak volna pár hajléktalant a látványtervekre.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére