Kalohírek

 

Jön a Trónok Harca mozifilm

2015. szeptember 30.,szerda 22:10  | 
Hogy pontosan mikor még nem tudni, de a pletyka úgy tűnik, mégis igaz. Maga George R.R. Martin vallotta be a Daily Starnak, hogy tényleg készül majd egy film is a sorozat mellé, de ebben már nem fogja tudni kivenni a részét, mert gőzerőkkel A tűz és jég dala utolsó két kötetének befejezésén dolgozik.
Megosztás: 

Ennél többet egyelőre nem lehet tudni, de már az is hírértékű, hogy az eddig csak pletykált Trónok harca-mozi tényleg zöld lámpát kapott az író szerint.

Azért nagyon nem kell még belelkesedni, mert legalább három évad még hátra van a szériából, vagyis 2018-ig nem valószínű a bemutató. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy az HBO egy népszerű sorozatából filmet csinál, ez történt a Szex és New Yorkkal és a Törtetőkkel is.

Martin nyilatkozatát azért sem szabad még készpénznek venni, mert hiába pletykálnak már régóta egy lehetséges filmről, legutoljára már arról szóltak a hírek, hogy előzménysorozat készülhet, méghozzá lehet Martin egyik kevésbé ismert regényéből. A kettő egyébként nem feltétlenül üti egymást, előzménysorozatot akkor is lehet csinálni, ha esetleg az HBO ragaszkodik a most futó széria filmes lezárásához. De ez még mindig spekuláció, amihez a szószátyár Martin megint adott egy jó adag muníciót.


Forrás: Index

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Szombat, november 18.

Ma este újra jön a Top Gun (Duna, 19.30), az itt még igen hamvas Tom Cruise-zal, a cukifiúval, aki ugyebár renitens vadászpilóta ebben a “békebeli” nagy sikerben, aki

Urbanista  Hova lett a négyméteres szobor a Szervita térről? - És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott?

És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott? Utánajártunk a tér fura átalakulásának.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére