Kalohírek

 

Jön a Trónok Harca mozifilm

2015. szeptember 30.,szerda 22:10  | 
Hogy pontosan mikor még nem tudni, de a pletyka úgy tűnik, mégis igaz. Maga George R.R. Martin vallotta be a Daily Starnak, hogy tényleg készül majd egy film is a sorozat mellé, de ebben már nem fogja tudni kivenni a részét, mert gőzerőkkel A tűz és jég dala utolsó két kötetének befejezésén dolgozik.
Megosztás: 

Ennél többet egyelőre nem lehet tudni, de már az is hírértékű, hogy az eddig csak pletykált Trónok harca-mozi tényleg zöld lámpát kapott az író szerint.

Azért nagyon nem kell még belelkesedni, mert legalább három évad még hátra van a szériából, vagyis 2018-ig nem valószínű a bemutató. Ez egyébként nem az első alkalom, hogy az HBO egy népszerű sorozatából filmet csinál, ez történt a Szex és New Yorkkal és a Törtetőkkel is.

Martin nyilatkozatát azért sem szabad még készpénznek venni, mert hiába pletykálnak már régóta egy lehetséges filmről, legutoljára már arról szóltak a hírek, hogy előzménysorozat készülhet, méghozzá lehet Martin egyik kevésbé ismert regényéből. A kettő egyébként nem feltétlenül üti egymást, előzménysorozatot akkor is lehet csinálni, ha esetleg az HBO ragaszkodik a most futó széria filmes lezárásához. De ez még mindig spekuláció, amihez a szószátyár Martin megint adott egy jó adag muníciót.


Forrás: Index

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Csütörtök, január 17.

A Lángoló Mississippi (Film Mánia, 18.30) Alan Parker 1988-as filmje, mely egy 1964-ben megtörtént -egyáltalán nem egyedi- esetet dolgoz fel, a témához illő, igen [...]

Urbanista  Kell-e egységes színterv a budai és a pesti rakpart házaira? - Itt van vitaindítónak a Neuschloss Palota a Szilágyi Dezső téren

Mégis csak ezek a jelentik Budapest kirakatát. Itt a vitaindító épület a Szilágyi Dezső térről.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére