Kalohírek

 

Gyorshír: halálos baleset az 51-esen Dusnok közelében

2015. szeptember 22.,kedd 14:11  | 
Fának csapódott egy személygépkocsi Dusnok közelében az 51-es főúton. A baleset következtében a sofőr a helyszínen életét vesztette.
Megosztás: 

A jelenleg rendelkezésre álló információnk alapján az 51-es számú főút 138-as kilométerénél ma 13 óra körüli időben eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi fának csapódott. A jármű vezetőjét a kalocsai hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták őt a mentőknek, akik azonban már csak az elhalálozást tudták megállapítani.

Az érintett útszakaszon 13 óra 20 perctől félpályás útlezárás van érvényben. Az 51-es főúton a Szekszárdi híd csomópontjának közelében mindkét irányból lelassult a forgalom.

Frissítés
2015. szeptember 22. 16:02:
A helyszínelést 15 óra 55 perckor befejezték a rendőrök. Az út teljes szélességében járható.

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Csütörtök, szeptember 21.

Az elsősorban színészként ismert Alan Rickman rendezésében, A virág románcában (Filmcafe, 21.00) Sabine De Barra (Kate Winslet), a kertész és tájrendező hatalmas [...]

Urbanista  Egy egész pofás ingatlanfejlesztés Angyalföldön - Különös geometriájú erkélyek, múlt századi menő modernt idéző pillérekkel

Végre egy új társasház, amelyik nem unalmas. Persze az árkádok alá azért berajzolhattak volna pár hajléktalant a látványtervekre.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére