Kalohírek

 

Harangozó Teritől szeptember 26-án vesznek végső búcsút

2015. szeptember 17.,csütörtök 09:32  | 
A közelmúltban elhunyt Harangozó Teri énekesnő búcsúztatása szeptember 26-án, szombaton lesz előbb Budapesten, majd Bátyán.
Megosztás: 

Az énekesnő budapesti búcsúztatása szeptember 26-án, szombaton 10 órakor lesz a Szent István Bazilikában. A család az MTI-hez csütörtökön eljutatott közleményben azt kérte, hogy akik szerették, egy szál virággal búcsúzzanak tőle.

Temetése szintén szeptember 26-án, délután lesz szülőfalujában, Bátyán. Előreláthatólag délután három és négy óra között, a budapesti búcsúztatás elhúzódásától függően – tudta meg portálunk.


Harangozó Teri életének 72. évében, szeptember 8-án hunyt el egy gyors lefolyású tüdőbetegség következtében.

Az énekesnőt az 1965-ös Ki mit tud?-on fedezték fel, 1966-ban Magyarország első aranylemezét kapta meg Minden ember boldog akar lenni című daláért. Állandó szereplője volt a táncdalfesztiváloknak: 1968-ban és 1969-ben 2. helyezést ért el a Sose fájjon a fejed és a Szeretném bejárni a földet című dallal.

Legnagyobb slágere a Mindenkinek van egy álma volt, amelyet az 1968-as Made in Hungary bemutatón adott elő. Mintegy száz dala jelent meg kislemezen, öt önálló albumot készített, több filmben szerepelt.


(MTI/KaloHírek)


Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Szombat, november 18.

Ma este újra jön a Top Gun (Duna, 19.30), az itt még igen hamvas Tom Cruise-zal, a cukifiúval, aki ugyebár renitens vadászpilóta ebben a “békebeli” nagy sikerben, aki

Urbanista  Hova lett a négyméteres szobor a Szervita térről? - És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott?

És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott? Utánajártunk a tér fura átalakulásának.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére