Kalohírek

 

Hármas baleset Dusnoknál – Hét sérült az 51-esen

2015. szeptember 06.,vasárnap 09:48  | 
Tegnap este három autó ütközött össze az 51-es főúton Dusnok közelében. A belsetben heten sérültek meg, az első információk szerint egyikük súlyosan – ezt azonban később a mentőszolgálat nem erősítette meg.
Megosztás: 

A Katasztrófavédelem honlapján közzétett információk szerint szeptember 05-én 21 óra 16 perckor összeütközött három személyautó az 51-es főúton, Dusnok közelében, az M9-es autóút csomópontja és a Dusnok közötti útszakaszon. A balesetben többen megsérültek, az utat lezárták a hatóságok.

Az első információk szerint heten sérültek meg abban a közúti balesetben, melyben három személyautó ütközött össze. A műszaki mentést végző bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint segítettek a forgalmi akadály megszüntetésében. A hat könnyű sérült mellett egy ember súlyos sérüléseket szenvedett az első információk szerint. A műszaki mentés és a helyszínelés idején a hatóságok teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt –.szólt a katasztrófavédelem gyorshíre.

Pár perccel korábban a rendőrségi honlapon is tájékoztattak a baleset miatti teljes útzárró, de akkor még csak négy sérültről tudtak.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 5-én 20 óra 9 perc körüli időben az 51-es számú főút 138-as kilométerszelvénye közelében eddig tisztázatlan körülmények között 3 személygépkocsi összeütközött. A balesetben az elsődleges információk szerint 4 személy megsérült.
A helyszínen 20 óra 30 perctől teljes útlezárás van érvényben, az egyenruhások a Kalocsa felől érkezőket az 5311-es számú útra, a Baja felől érkezőket az 54-es számú főútra terelik 
– írta a police.hu 21 óra 13 perckor.

Sikerült elérnünk az Országos Mentőszolgálat megyei sajtószolgálatát, ahonnan némileg eltérő információt kaptunk, ugyanis a súlyos sérülést nem tudták megerősíteni, ugyanakkor ők is hét sérültről számoltak be. Az estről a mentők részéről a következő tájékoztatást kaptuk:


A mentőszolgálat három mentőegységgel, két mentőkocsival és egy esetkocsival vonult ki a helyszínre, ahonnan hét személyt szállítottak könnyebbnek tűnő sérülésekkel a kalocsai és a szekszárdi kórházba.

Súlyos sérülésről tehát nem tudtak, ám erről biztosat csak a kórházi diagnosztikai eljárások után lehet kijelenteni 
 mutatott rá a portálunkat tájékoztató szakember.

A sérültek állapotának alakulásáról egyelőre nem érkezett hír, de úgy tudjuk, jellemzően horzsolásos, illetve zúzódásos sérüléseket szenvedtek.
A kép más időpontban és helyszínen készült illusztráció!
Fotó: agriatv.hu

Partneroldalak

Oldal tetejére