Kalohírek

 

Kezdetét vette a 2015 percig tartó Sportnap

2015. október 02.,péntek 13:33  |   
Péntek délelőtt ovitornával és játékos feladatokkal a Kubikus parkban vette kezdetét a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (GYIÖK) által szervezett, tizennegyedik Sportnap. A népszerű, idén 2015 percig tartó rendezvényt Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármester, és Greksa Zsófia ifjúsági polgármester nyitották meg, és a sport közösségépítő erejét hangsúlyozva kívántak minden résztvevőnek kellemes, aktív kikapcsolódást szombat estig.
Megosztás: 

A megnyitó után a Kubikus parkban egyből bele is csaptak a sűrűjébe, és a város óvodáinak részvételével, játékos mozgással vette kezdetét a Sportnap. Kalocsa Város Sport- és Szabadidőközpontjának műfüves pályáin már 11 órától gyerekfocin rúgták a pettyest az iskolások, akik meg sem állnak egészen délután három óráig.A focit követően a Városi Sportcsarnok melletti pályára helyeződik át a székhely, ahol streetball mérkőzésekkel folytatódik majd a program. Az ezt követő esti órákban az uszodában lehet majd ingyen csobbanni, miközben 21 órától Kerpács Rezső vezetésével egyórás brazil jiu jitsu bemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők a sportcsarnokban.

Ugyanitt este tíz órától holnap reggel 6-ig járatják majd a labdát az éjszakai focira benevezett csapatok.A szombati nap a Kubikus parkban reggel hattól asztalitenisszel indul, majd 10 órától Bodnár Erika kick-box edzésével folytatódik a sportcsarnokban. Tizenegy órától a Dózsa SZKI udvarában a Sárköz Íjász Egyesület közreműködésével lehet íjászkodni, délután egy és két óra között pedig a bringázásé és görkorcsolyázásé lesz a főszerep. A résztvevők a sportcsarnok elől indulnak és a Kossuth Lajos utca – Széchenyi utca – Szent István utca – Sétálóutca – Kubikus park útvonalon haladnak végig.

Egy órától négyig kézilabda-, négytől nyolcig röplabdamérkőzéseket rendeznek a sportcsarnokban, miközben délután háromtól hatig a FitWorld-ben hódolhattak kedvenc sportáguknak a fittness szerelmesei.
A program a tavalyi évihez hasonlóan a sportcsarnoktól induló fáklyás futással zárul pontosan 20:35-kor.A több sportágban is nevezőket ebben az évben is ajándékkal jutalmazzák a szervezők. A három pecsét után járó pólókat szombaton 15 órától lehet átvenni a sportcsarnokban.

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Szombat, november 18.

Ma este újra jön a Top Gun (Duna, 19.30), az itt még igen hamvas Tom Cruise-zal, a cukifiúval, aki ugyebár renitens vadászpilóta ebben a “békebeli” nagy sikerben, aki

Urbanista  Hova lett a négyméteres szobor a Szervita térről? - És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott?

És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott? Utánajártunk a tér fura átalakulásának.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére