Kalohírek

 

Asztalitenisz – Történelmi szezonnyitó

2015. október 09.,péntek 11:35  | 
A kalocsai asztaliteniszsport történetében először fordult elő, hogy két csapattal is neveztek két bajnoki osztályba. Nos, a 2015/2016-os évadban a „profik” a megyei első osztályú csapatbajnokság küzdelmeibe neveztek, míg az idén nyáron verbuválódott második számú gárdánk a megyei harmadosztályú asztalitenisz-csapatbajnokság küzdelmeibe regisztráltatta magát.
Megosztás: A mieinket az Északi csoport hét csapatos mezőnyébe sorolták be – Lajosmizse, Lakitelek, Fajsz, Soltvadkerti TE IV., Kalocsai SE II., Kerekegyháza II., Cserkeszőlő –, ahonnét még a rajt előtt a Fajsz társulata visszalépett.

A „megyehárom” bajnoki rajtján aztán a sorsolás szerint október 2-án, péntek este a KSE II. hazai pályán fogadta a Kerekegyháza II. együttesét a történelmi szezonnyitón, ahol végül is nagyarányú vendéggyőzelem született.KSE II. – Kerekegyháza 5–15
Győzteseink:
Dusnoki Zoltán 4/2, Tóth Csaba 2/1, Cselik Gyula 4/1, és a Dusnoki Zoltán – Kristóf Péter párosunk 2/1.

A többiek eredménysora:
Diel Tibor 3/0, Kristóf Péter 2/0, Kiszner Sándor 1/0, és a Kiszner–Tóth párosunk 2/0.

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Vasárnap, november 19.

Ridley Scott sok Oscarra jelölt története, a Mentőexpedíció (TV2, 18.55) marsbeli robinzonád, Péntek, azaz itt&most marslakó nélkül – viszont Matt Damonnal.[...]

Urbanista  Hova lett a négyméteres szobor a Szervita térről? - És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott?

És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott? Utánajártunk a tér fura átalakulásának.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére