Kalohírek

 

A tabella élére ugorhat a KFC! – Az ősz rangadója jön vasárnap

2015. október 07.,szerda 12:00  | 
Október 11-én, vasárnap 15 órai kezdéssel a tabella első, még százszázalékos teljesítménnyel listavezető Kiskunfélegyházi HTK vizitál nálunk a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi IX. fordulójában, ahol a megszerzett pontokat tekintve az eddig két legeredményesebb csapat ütközik meg egymással.
Megosztás: 

A bajnokságot a hét meccsből hét győzelemmel álló „kunok” vezetik 21 ponttal, a kecskeméti győzelmét várhatóan megkapó, nyolc mérkőzésből 19 pontos Kalocsa előtt, míg a szintén bajnokaspiráns Tiszakécske hét találkozón elért 18 pontjával jelenleg bronzérmes a tabellán.

De visszatérve a vasárnapi kalocsai derbire, lesz majd mit törlesztenünk, mert napra pontosan négy éve (!) nyert utoljára a KFC a Félegyháza ellen. Akkor Kohány Gábor két góljával 2–1-re győztek a mieink. Az azóta lejátszott hét találkozón négy félegyházi diadal mellett három döntetlen született, tehát egyértelmű, hogy a Kalocsának a KHTK a mumusa, a mezőnyből ellenük a legrosszabb csapatunk mérlege.

Nagy feladat, kemény mérkőzés előtt áll tehát a Márton-legénység, mert ismerve az ellenfél erényeit – köztudott, hogy minden hibát azonnal megtorolnak. Nem szabad a labdákat elszórnunk, mert ha megindulnak és rendezetlenek leszünk, akkor könyörtelenül kihasználják gyengéinket. Tehát fő a pontosság, a nagyfokú koncentráció, Kohány Gabiéknak pedig hibára kell majd kényszeríteni őket, és akkor nem lehet baj a végelszámolásnál.

Kalocsai szempontból az ősz legjobban várt rangadója következik tehát, dörzsölheti a tenyerét minden szurkoló a focicsemegét ígérő ütközet előtt, amely remélhetőleg nem csak a tét, hanem a mutatott játék miatt is az év mérkőzése lesz a KFC számára.Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Szombat, november 18.

Ma este újra jön a Top Gun (Duna, 19.30), az itt még igen hamvas Tom Cruise-zal, a cukifiúval, aki ugyebár renitens vadászpilóta ebben a “békebeli” nagy sikerben, aki

Urbanista  Hova lett a négyméteres szobor a Szervita térről? - És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott?

És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott? Utánajártunk a tér fura átalakulásának.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére