Kalohírek

 

Ismét gázolt a kalocsai gyors: Kiskunhalasi FC – Kalocsai FC 1–3

2015. október 05.,hétfő 09:25  | 
A zsinórban négy győzelmet besöprő Kalocsa október 3-án, szombaton csipkevárosi ellenfelénél Halason vizitált, ahol úgymond menetből elgázolta a Kiskunhalas tizenegyét is. Az egyre tudatosabban és érettebben futballozó Márton-társulat ezzel megerősítette pozícióját a dobogóért harcolók szűk elitjében.
Megosztás: 

Illő volt visszavágni a Halasnak, hiszen a tavasszal éppen ők szakították meg a KFC hazai jó sorozatát, amikor 2–1-re legyőztek bennünket. Ezért kettőzött erővel indult csatába a Márton-bandérium, minek eredményeként a 22. percben Kárpi–Kollár – Vuits – Kárpi tiki-taka után Rudi megszerezte a hőn áhított vezetést (0–1).

A második játékrész elején sorozatos felíveléseivel még ijesztgetett bennünket a hazai együttes, melyek egyike után Csáki betalált (1–1), ám utána szerencsére rögtön jött a kalocsai viszontválasz is. Egy jobb oldalról érkező beadásunk után a felugró Nasz Balázst fejelés közben kilökték a labda alól, Antal „spori” pedig habozás nélkül büntetőt ítélt. Kohány Gábor volt az ítéletetvégrehajtó, a labda pedig már táncot is járt a halasi ketrecben (1–2).

A mieink átvették az irányítást – számtalan pozitív momentum utalt arra, hogy egységesebb és szervezettebb volt a Kalocsa játéka –, aminek megkoronázásaként Kollár szerzett újabb gólt a 90.percben (1–3).

A csapat ezzel az újabb szép sikerrel önmagának is bizonyította, hogy igenis képes egyenletes, jó teljesítményre, és a zsinórban megszerzett 15 bajnoki pontja nagyon jól jöhet majd a végelszámolásnál.

Remélhetőleg ezzel az újabb győzelemmel a fiúk a Félegyháza elleni hétvégi rangadóra kicsalogatják majd azokat a nézőket is, akik eddig még az otthoni karosszéket és a TV-s meccseket választották.

Folytatás 11-én, vasárnap 15 órai kezdéssel, amikor a listavezető, még hibátlan Kiskunfélegyházi HTK rohamosztaga érkezik majd hozzánk. Előtte azonban 12:45 órától a két klub juniorjai is rangadót játszanak egymással, amely szintén futballcsemegét ígér a szurkolóknak.

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– A csapat ma is nagyon jó teljesítményt nyújtott, ismét végig kézben tartottuk, mi irányítottuk a játék folyamatát, számtalan szép támadást építettünk fel, rúgtunk két kapufát, szereztünk három gólt, de ezen kívül még további helyzeteket is teremtettünk. A megérdemelt győzelemhez gratulálok minden játékosomnak.

Kiskunhalasi FC – Kalocsai FC 1–3 (0–1)
100 néző, vezette: Antal P.
Kalocsa: Péter Cs. – Pintér, Szalontai, Nasz – Kohány B. – Vuits V., Kollár, Dostyicza (Farkas T.), Follárdt – Kárpi (Csikós D.), Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 2–1 a vendég Kalocsa javára.
Gólszerzők: Kun-Szabó D., Zorván Sz.

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Vasárnap, január 21.

Jim Jarmusch 2005-ben bemutatott Hervadó virágok (Galaxy, 21.00) című filmje a legendás rendezőtől megszokott módon lassú ritmusú, ám összetéveszthetetlenül [...]

Urbanista  Menő irodává alakították a villamosremízt

Eredetileg még a lóvasúthoz épült, de egy magyar reklámügynökség szellemesen átalakíttatta.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére