Kalohírek

 

Egy középkorú férfi a dusnoki baleset áldozata – Mentőhelikoptert is riasztottak, mindhiába

2015. szeptember 22.,kedd 15:14  | 
Mentőhelikoptert is riasztottak a ma koradélutáni közlekedési balesethez. A mentőautó hamarabb érkezett – az is későnek bizonyult: mire a mentők odaértek, már halott volt a fának ütközött középkorú férfi.
Megosztás: 

Az 51-es út 138-as kilométerszelvényének közelében történt halálos balesetről már korábbi gyorshírünkben is beszámoltunk. Az első hírek megerősítése és pontosítása végett megkerestük az Országos Mentőszolgálat megyei sajtóügyeletét, ahol újabb részleteket közöltek a tragikus kimenetelű szerencsétlenségről.

Megtudtuk: a balesetben egy középkorú férfi lelte halálát.
A helyszínből ítélve szükségesnek ítélték a mentőhelikopter riasztását is, amely ki is szállt a helyszínre, de a rohamkocsi hamarabb odaérkezett. Mivel a mentőorvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani, a mentőhelikopter jötte okafogyottá vált, így az nem is szállt le.

A baleset közvetlen okairól továbbra sincsenek pontosabb információink.


Korábban írtuk:
Gyorshír: halálos baleset az 51-esen Dusnok közelében >>>

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Szombat, november 18.

Ma este újra jön a Top Gun (Duna, 19.30), az itt még igen hamvas Tom Cruise-zal, a cukifiúval, aki ugyebár renitens vadászpilóta ebben a “békebeli” nagy sikerben, aki

Urbanista  Hova lett a négyméteres szobor a Szervita térről? - És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott?

És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott? Utánajártunk a tér fura átalakulásának.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére