Kalohírek

 

Egy középkorú férfi a dusnoki baleset áldozata – Mentőhelikoptert is riasztottak, mindhiába

2015. szeptember 22.,kedd 15:14  | 
Mentőhelikoptert is riasztottak a ma koradélutáni közlekedési balesethez. A mentőautó hamarabb érkezett – az is későnek bizonyult: mire a mentők odaértek, már halott volt a fának ütközött középkorú férfi.
Megosztás: 

Az 51-es út 138-as kilométerszelvényének közelében történt halálos balesetről már korábbi gyorshírünkben is beszámoltunk. Az első hírek megerősítése és pontosítása végett megkerestük az Országos Mentőszolgálat megyei sajtóügyeletét, ahol újabb részleteket közöltek a tragikus kimenetelű szerencsétlenségről.

Megtudtuk: a balesetben egy középkorú férfi lelte halálát.
A helyszínből ítélve szükségesnek ítélték a mentőhelikopter riasztását is, amely ki is szállt a helyszínre, de a rohamkocsi hamarabb odaérkezett. Mivel a mentőorvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani, a mentőhelikopter jötte okafogyottá vált, így az nem is szállt le.

A baleset közvetlen okairól továbbra sincsenek pontosabb információink.


Korábban írtuk:
Gyorshír: halálos baleset az 51-esen Dusnok közelében >>>

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Csütörtök, szeptember 21.

Az elsősorban színészként ismert Alan Rickman rendezésében, A virág románcában (Filmcafe, 21.00) Sabine De Barra (Kate Winslet), a kertész és tájrendező hatalmas [...]

Urbanista  Egy egész pofás ingatlanfejlesztés Angyalföldön - Különös geometriájú erkélyek, múlt századi menő modernt idéző pillérekkel

Végre egy új társasház, amelyik nem unalmas. Persze az árkádok alá azért berajzolhattak volna pár hajléktalant a látványtervekre.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére