Kalohírek

 

Egy középkorú férfi a dusnoki baleset áldozata – Mentőhelikoptert is riasztottak, mindhiába

2015. szeptember 22.,kedd 15:14  | 
Mentőhelikoptert is riasztottak a ma koradélutáni közlekedési balesethez. A mentőautó hamarabb érkezett – az is későnek bizonyult: mire a mentők odaértek, már halott volt a fának ütközött középkorú férfi.
Megosztás: 

Az 51-es út 138-as kilométerszelvényének közelében történt halálos balesetről már korábbi gyorshírünkben is beszámoltunk. Az első hírek megerősítése és pontosítása végett megkerestük az Országos Mentőszolgálat megyei sajtóügyeletét, ahol újabb részleteket közöltek a tragikus kimenetelű szerencsétlenségről.

Megtudtuk: a balesetben egy középkorú férfi lelte halálát.
A helyszínből ítélve szükségesnek ítélték a mentőhelikopter riasztását is, amely ki is szállt a helyszínre, de a rohamkocsi hamarabb odaérkezett. Mivel a mentőorvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani, a mentőhelikopter jötte okafogyottá vált, így az nem is szállt le.

A baleset közvetlen okairól továbbra sincsenek pontosabb információink.


Korábban írtuk:
Gyorshír: halálos baleset az 51-esen Dusnok közelében >>>

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Csütörtök, január 17.

A Lángoló Mississippi (Film Mánia, 18.30) Alan Parker 1988-as filmje, mely egy 1964-ben megtörtént -egyáltalán nem egyedi- esetet dolgoz fel, a témához illő, igen [...]

Urbanista  Kell-e egységes színterv a budai és a pesti rakpart házaira? - Itt van vitaindítónak a Neuschloss Palota a Szilágyi Dezső téren

Mégis csak ezek a jelentik Budapest kirakatát. Itt a vitaindító épület a Szilágyi Dezső térről.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére