Kalohírek

 

Három férfit vertek össze Dorogon – Ketten előzetesben

2015. október 13.,kedd 17:55  | 
Egy 19 és egy 16 éves fiút helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság a hétvégi, dorogi támadás kapcsán – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.
Megosztás: 

Az ügynek összesen öt gyanúsítottja van, mindannyian fiatalok: két 15, egy 16 és egy 17 éves tinédzser, valamint 19 éves társuk.

Ahogy arról hétfőn beszámoltunk, a gyanú szerint a társaság szombaton támadt rá három emberre Dorogon, egyiküket ki is rabolták. Az egyenruhások először a 19 éves fiút állították elő, aki a dorogi szakrendelő mögött, később pedig egy épületben bántalmazta az érintetteket. Még tartott a kihallgatása, amikor sorra elfogták és előállították társait. Ők szintén bevallották, hogy a ház ajtaját erőszakkal betörték, majd ahol érték, ütötték a három férfit. Távozáskor egyiküktől elvették a mobiltelefonját és a pénzét.

Forrás: Hír24

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Vasárnap, november 19.

Ridley Scott sok Oscarra jelölt története, a Mentőexpedíció (TV2, 18.55) marsbeli robinzonád, Péntek, azaz itt&most marslakó nélkül – viszont Matt Damonnal.[...]

Urbanista  Hova lett a négyméteres szobor a Szervita térről? - És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott?

És miért nem a menő holland építész háza épül fel ugyanott? Utánajártunk a tér fura átalakulásának.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére