Kalohírek

 

Vonat gyűrt maga alá egy kocsit Ágfalván – Sokkoló fotók a helyszínről

2015. október 07.,szerda 22:02  | 
Befejezték a műszaki mentést és a helyszínelést a Győr-Moson-Sopron megyei Ágfalván, a Somfalvi úti vasúti átjáróban, ahol órákkal ezelőtt tragikus karambol történt.
Megosztás: 

 Ahogy arról beszámoltunk, egy vonat több mint száz méteren át tolt, majd maga alá gyűrt egy kocsit. A rendőrség megrázó képeket készített a baleset helyszínén:
Az autó sofőrje nem élte túl az ütközést. A rendőrség korábban arról tájékoztatott, hogy az áldozat egy olasz rendszámú kocsit vezetett.

Egy másik halálos baleset is történt a vasúton szerdán. A Zala megyei Csömödér és Gutorfölde közötti pályán egy 32 éves környékbeli férfi vesztette életét, miután – eddig tisztázatlan körülmények között – elgázolta egy Rédicsről Zalaegerszegre tartó menetrend szerinti személyvonat.A délelőtti órákban két másik halálesetről is írtunk. Tolnában egy 33 éves nő vesztette életét, Debrecenben pedig egy motoros halt meg, miután egy kocsival karambolozott.

Forrás: Hír24

Blogok

Mit nézzünk ma a tévében?  Csütörtök, január 17.

A Lángoló Mississippi (Film Mánia, 18.30) Alan Parker 1988-as filmje, mely egy 1964-ben megtörtént -egyáltalán nem egyedi- esetet dolgoz fel, a témához illő, igen [...]

Urbanista  Kell-e egységes színterv a budai és a pesti rakpart házaira? - Itt van vitaindítónak a Neuschloss Palota a Szilágyi Dezső téren

Mégis csak ezek a jelentik Budapest kirakatát. Itt a vitaindító épület a Szilágyi Dezső térről.

További hírek

Humor

Partneroldalak

Oldal tetejére